HAMMADDELER

 Anasayfa / HAMMADDELER /NACOL 1498

NACOL 1498 ( % 98)

Myristyl Alcohol
Doğallineeralkol olan 14-99 ko-emülgatör, vikozite artırıcı ajan, emülsyon stabilizatörü olarak kozmetik formüllerinde kullanılır. Çok parlak krem yapımak istendiğinde tercih edilir.
DOĞAL :


Numune Talep Et Siparİş Ver
SUNCLEAR-Z50M
Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya