HAMMADDELER

 Anasayfa / HAMMADDELER /SHEA BUTTER

SHEA BUTTER

Shea butter
Nemlendirme özelliği vardır. Cilt hissini arttırır. Anti inflammatuar etkisi vardır. Karite yağı (shea butter), Afrika?da yetişen karite ağacının cevizlerinden elde edilen, uçuk sarı veya fildişi rengi bir yağdır. Dünya üzerinde bilinen en güçlü doğal nemlendiricilerden biridir. Genelde kozmetikte kullanılır. Shea yağı yenebilir, dolayısıyla yemeklerde de kullanılabilir. Örneğin bazı çikolatalar içinde, kakao yağı yerine kullanıldığı olur. Vücut sıcaklığında eridiğinden dolayı, deri tarafından kolayca emilir ve yağlı bir his bırakmaz.
DOĞAL :


Numune Talep Et Siparİş Ver

Diğer Bilgiler

SUNCLEAR-Z50M
Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya