Anasayfa / FORMÜLLER / WAX-ŞEFAF ULTRA SERT

WAX-ŞEFAF ULTRA SERT Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 846


Polmerler ile tutuculuğu güçlendirilmiş saç waxı.


Print

WAX-ŞEFAF ULTRA SERT

Polmerler ile tutuculuğu güçlendirilmiş saç waxı.

Özellikler

Görünüm: Transparan sert wax

pH: 5,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A EMULDAC AS 25 Cetearath 25 Emülgatör 23
A ISOFOL 20N Octyldodecanol Yağlandırıcı; Humektan 3
A TEQ HE Peg 7 Glyceryl Cocoate Yağlandırıcı; Humektan 5
A TEQSORB MO Sorbitan Mono Oleat Emülgatör 2
B ACUDYNE DHR Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer Fixatif- Şekillendirici Polimer 3.5
B GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 10
B SU 0.000
B TEA TEA pH Ayarlayıcı 1.2
C VERSTATIL BP Phenoxyetanol; Benzoic Acid Koruyucu 1.000

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

 

A fazı 70-80 C ye ısıtılır. B fazı 70-80 c ye ısıtılır. Afazı B fazına karıstırıcı  altında ilave edilir. Sıcaklık 60-65 C de iken C fazı ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

TEQ HE

Şampuan, duş jeli, sıvı sabunlarda geri ya?land?r?c? olarak kullan?lan emollient gliserol etoksilat elde edilen bir esterdir. Bu şampuan, duş jelleri ve banyo köpüğü formülasyonları için, berrak, açık sarı renkli bir hidrofilik yumuşatıcı ve uçucu yağlar ve kokular ve O / W emülsiyonları, kremler ve losyonlar için bir ko-emülsiyonlaştırıcı için bir çözünürlük güçlendirici.

EMULDAC AS 25

Kozmetik ürünlerinde emülgatör. Saç, el kremleri(%0.1-0.5), O/W emülsiyonları

TEQSORB MO

Emülgatör. W/O fazlarının emülsyonu için kullanılır. Krem ve Losyon(%0.2/-0.5)

ISOFOL 20N

Emollient yağlandırıcı, dogal wax esterleri gibi losyon ve kremlerde kullanılan yağlandırıcı. Krem ve losyon. İyi bir piğment ıslatma özelliği vardır. Yapışkanlık azaltıcı ve kuru ve iyi bir cilt hissiyatı sağlar.

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

VERSTATIL BP

Zamanla renk değişimine sebep olmayan koruyucu. Halojenik maddeler içermez. Ekonomiktir. Paraben ve formaldehit içermez,Kullanım oranı: %0,5 - 1,0,Bakteri ve mantara karşı etkilidir.

ACUDYNE DHR

Saçlara doğal parlaklık verme ve kısa zamanda kuruma özelliğine sahip tüm uçucu organik maddelerde, saç köpüklerinde, ve şekillendirici jölelerde kullanılmaktadır.

TEA

pH ayarlayıcı alkali ajan.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya