Anasayfa / FORMÜLLER / WAX-SAKIZ DHR

WAX-SAKIZ DHR Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 834


Sakız etkili saç şekillendirici DHR polimeri ile şekillendirme etkisi artırılmıştır.


Print

WAX-SAKIZ DHR

Sakız etkili saç şekillendirici DHR polimeri ile şekillendirme etkisi artırılmıştır.

Özellikler

Görünüm: Şeffaf viskoz.

pH: 6,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A EMULDAC AS 25 Cetearath 25 Emülgatör 15
A ISOFOL 20N Octyldodecanol Yağlandırıcı; Humektan 10
A TEQ 1214 Cyclopentasiloxane, dimethicone Silikonlar 2
A TEQOIL 767 PEG-6-Caprylic/Capric Glycerides Yağlandırıcı; Humektan 5
A VEGOJELLY 7036 3
B DEİYONİZE SU 40.1
B GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 5
B POLYOX WSR-301 PEG-90M Estetik Modifiye Ajan 0.600
C ACUDYNE DHR Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer Fixatif- Şekillendirici Polimer 3.5
C DEİYONİZE SU 15
D VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 0.800

Uyarılar

Deiyonize su içerisinde polyox wsr 301 tamamen çözünmesi sağlanmalıdır,

Polyox wsr 301 deiyonize suya yavaş yavaş verilmelidir.

Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir.


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazında bulunan hammaddeler kendi içerisinde karıştırılır ve 70-80 dereceye ısıtılır,

B fazındaki deiyonize su alınır polyox wsr 301 ilave edilir ve yaklaşık 45 dk karıştırılır.

Polyox tamamen çözününce diğer girdiler sırası ile ilave edilir ve 70-80 dereceye ısıtılır.

Karıştırıcı altında B  fazı A fazına ilave edilir ve yavaş karıştırma ile iki faz birbiri içinde çözününceye kadar karıştırılır,

C fazı kendi içerisinde karıştırılır ve A+B Fazı 60 dereceye düştüğünde ilave edilir,

Daha sonra D fazı ilave edilir ve proses tamamlanır,

Eğer gerekir ise tea ile ph ayarı yapılır,

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

EMULDAC AS 25

Kozmetik ürünlerinde emülgatör. Saç, el kremleri(%0.1-0.5), O/W emülsiyonları

TEQOIL 767

PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides , Yüzey aktif maddelerin çözünürlüğünü artıran suda çözünen bir yağdır. İyi bir geri yağlandırıcıdır.Cilt temizliğinde, şampuanlarda, duş jeli ,sıvı sabun v.s ürünlerde çözücü olarak kullanılabilir .

ISOFOL 20N

Emollient yağlandırıcı, dogal wax esterleri gibi losyon ve kremlerde kullanılan yağlandırıcı. Krem ve losyon. İyi bir piğment ıslatma özelliği vardır. Yapışkanlık azaltıcı ve kuru ve iyi bir cilt hissiyatı sağlar.

TEQ 1214

Pürüzsüz, hafif ve yarı saydam çapraz bağlı silikon elastomer jeldir. Formüle edilmesi kolay ve hayvanlar üzerinde test edilmemiştir. Cilt bakımı, saç bakımı ve diğer potansiyel formülasyonlar (örneğin, güneş koruyucuları, renk kozmetiği, stil yardımcıları, vb., Terleme önleyici ve deodorantlar hariç) bu ürün için önerilen kullanımlardır.

POLYOX WSR-301

Kozmetikte bir çok üründe kullanılır. Kayganlık sağlar. Yayılım ve köpük etkiniliğini artırır. Traş ürünleri, jöle, Şampuan, sıvı sabun gibi ürünlerde kullanılır.

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

ACUDYNE DHR

Saçlara doğal parlaklık verme ve kısa zamanda kuruma özelliğine sahip tüm uçucu organik maddelerde, saç köpüklerinde, ve şekillendirici jölelerde kullanılmaktadır.

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya