Anasayfa / FORMÜLLER / SIVI SABUN -ANTIBAKTERIYEL KÖPÜK

SIVI SABUN -ANTIBAKTERIYEL KÖPÜK Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 10


Triclosan ile antibakteriyel özellik sağlanmış köpük sabun.


Print

SIVI SABUN -ANTIBAKTERIYEL KÖPÜK

Triclosan ile antibakteriyel özellik sağlanmış köpük sabun.

Özellikler

Görünüm: Transparan likid

pH: 4,5-5,5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
SU
COSMACOL AES 70224 Sodium Laurly Eter Sulphat 2EO Naturel (SLES) 1. Yüzey Aktif 4
TEQIN B 45 Coco amido propyl betaine 45% 2. Yüzey Aktif 2
COSMACOL ELI C12-13 Alkyl Lactat Kıvamlaştırıcı 0.300
MONO PROPILEN GLIKOL (USP) Mono propilen glikol USP (E1520) Yağlandırıcı; Humektan 1.000
TRICLOSAN Triklosan Antibakteriyel 0.150
KATHON CG ICP II MIXTURE OF METHYL CHLORO ISOTHIAZOLINONE & METHYL ISOTHIAZOLINONE Koruyucu 0.100
ESANS METHYLISOTHIAZOLINONE 0.300
TEQPON SLS Sodium Lauryl Sulfate 1. Yüzey Aktif 5

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Hammaddeler sırası ile su içinde karıştırılır. pH 4.5-5.5 ayarlanır

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

COSMACOL AES 70224

Anyonik, köpüğü yüksek, tuz ile viskozite alabilen yüzey aktif madde. Şampuan, sıvı sabun gibi tüm yağ alma amaçlı ürünlerde kullanılır. şampuan (%8-18), Sıvı sabun (%7-15), Sıvı Detarjan (%5-15),Cam sil(%0.2-1)

TEQIN B 45

Amfoterik, iritasyon düşürücü, yumuşak temizleme etkisi olan ikincil yüzey aktif madde. Şampuan, sıvı sabun, ıslak mendil de kullanılır.

COSMACOL ELI

Deodorantlarda 24 saat deodorant efekti etki verme ve şampuanlarda da düŞük tuz ile kIvam verme özelliği vardır. Cocoamide DEA muadili olarak kullanılan kıvamlaştırıcı. Kozmetikte yağlandırıcı olarak kullanılır. AHA esteridir, enzimatik deo etkisinden dolayı deo etkili ürünler yapılabilir. İritasyon düşürür. Şampuan, sıvı sabun, duş jeli, deodorant, krem de kullanılır. Güneş ürünleridde spf artrıcı rol oynar.

MONO PROPILEN GLIKOL (USP)

Kozmetikte ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma etkisi, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak.

TRICLOSAN

Sıvı ve katı sabunlarda, deterjanlarda antibakteriyel ajan. Sıvı sabun (%0,1-0,2), Katı sabun (%0,2-1)

KATHON CG ICP II

Biosit üreten firmalar için yüksek aktivitede çok geniş spektrumlu bakteri, mantar ve mayaya karşı etkili konsantre koruyucu.

TEQPON SLS

Anyonik yüzeyaktif olup hem sert hem de yumuşak suda çok iyi bir köpük profili vardır. Çamaşır deterjanı tozları ve tabletleri için ideal, yüksek kütle yoğunluğuna sahip bir iğne olarak tedarik edilir. Şampuan ve duş jelleri gibi kişisel bakım formülasyonlarında birincil yüzeyaktif olarak da kullanılabilir. Aynı zamanda diş macunları ve ağız gargaraları için de kullanılır.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya