Anasayfa / FORMÜLLER / YÜKSEK TUTUCULUKTA SPREY GEL DENEME I

YÜKSEK TUTUCULUKTA SPREY GEL DENEME I Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 826



Print

YÜKSEK TUTUCULUKTA SPREY GEL DENEME I

Özellikler

Görünüm: Şeffaf,Viskoz

pH: 6,5-7,5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A AMP-ULTRA PC 2000 Aminomethyl Propanol pH Ayarlayıcı 1.000
A ACUDYNE 1000 Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer Fixatif- Şekillendirici Polimer 9
A DEIYONIZE SU Kimyasal Adı 60
B ACULYN 22 Arcylates/Steareth-20 Methacrylate Copolymer Kıvamlaştırıcı 3
B DEİYONİZE SU 25
C COSMACOL NII 9 C12-13 Pareth-9 Solvent; Çözücü 0.300
C ESANS Kimyasal Adı 0.200
C MONO PROPILEN GLIKOL (USP) Mono propilen glikol USP (E1520) Yağlandırıcı; Humektan 0.500
C VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.000

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazında bulunan deiyonize su içerisine acudyn 1000 alanır karıştırılır ve amp 2000 ile nötralize edilir,

B fazı yarı bir yerde kendi içerisinde karıştırılır ,

A fazı karıştırıcı altında B fazına şlave edilir tamamen homüjen oluncaya kadar karıştırılır,

C fazında bulunan hammaddeler sırası ile A+B fazına tek tek ilave edilir ve tamemen homojen bir karışım elde edince proses tamamlanır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

AMP-ULTRA PC 2000

Viskozitesi düşük nötralizasyon ajanı olarak TEA nın yarısı kadar bir çok kozmetik formülasyonlarında kullanılır. Neme dayanım, bukle dayanımı, kolay durulanma, ve ürün stabilitesine katkısı vardır. Özellikle aeresol ürünlerde tavsiye edilir.

ACUDYNE 1000

Kepeklenme yapmadan uzun süreli neme dayanıklı şekillendirici polimer. Uzun süreli dayanıklı tutum sağlar. Neme karşı dayanıkıdır.

ACULYN 22

Kıvamlaştırıcı. Yüksek alkali sistemlerde stabildir. Çok şeffaf formül eldesinde, köpük stabilitesinde kullanılabilir. Sıvı , kullanımı kolaydır. Banyo ürünlerinde köpük arttırmak için,yüz temileyici ürünlerde,susuz el temizleyicilerde, traş ürünlerinde, tüy dökücü kremlerde kullanılır.

MONO PROPILEN GLIKOL (USP)

Kozmetikte ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma etkisi, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak.

COSMACOL NII 9

Çözücü etkili yüzey aktif. parfüm ve diğer yağların su içeren kozmetik formülasyonlarında çözülmesi için kullanılan bir emülgatör. Saç bakımı,cilt bakımında kullanılır

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya