Anasayfa / FORMÜLLER / SAÇ JÖLESİ- POMPALANABİLEN- SERT

SAÇ JÖLESİ- POMPALANABİLEN- SERT Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 825



Print

SAÇ JÖLESİ- POMPALANABİLEN- SERT

Özellikler

Görünüm: Şeffaf , viskoz

pH: 6-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A AMP-ULTRA PC 2000 Aminomethyl Propanol pH Ayarlayıcı 1.2
A ACUDYNE LT-120 Acrylates/C1-2 Succinates/ Hydroxyacrylates Copolymer Fixatif- Şekillendirici Polimer 8.5
A DEIYONIZE SU SU 59.5
B ACULYN 88 Arcylates/Steareth-20 Methacrylate Crosspolymer Kıvamlaştırıcı 4
B DEİYONİZE SU 25
C COSMACOL NII 9 C12-13 Pareth-9 Solvent; Çözücü 0.300
C MONO PROPILEN GLIKOL (USP) Mono propilen glikol USP (E1520) Yağlandırıcı; Humektan 0.500
C VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.000

Uyarılar

 
 

Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı ve B fazı farklı beherlerde karıştırılır. Her iki faz homojen olduktan sonra B fazı A fazına eklenir. Karışım homojen olduktan sonra C fazı ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

AMP-ULTRA PC 2000

Viskozitesi düşük nötralizasyon ajanı olarak TEA nın yarısı kadar bir çok kozmetik formülasyonlarında kullanılır. Neme dayanım, bukle dayanımı, kolay durulanma, ve ürün stabilitesine katkısı vardır. Özellikle aeresol ürünlerde tavsiye edilir.

ACUDYNE LT-120

Acudyne LT 120 bir saç sabitleyici polimerdir. maksimum nem direnci ile sert bir tutuş sunuyor ve pullanma yapmaz. saç şekillendirme ürünleri, saç jelleri, ve spreyler için mükemmel bir seçimdir.

ACULYN 88

Anyonik polimer. Kıvamın, transparanlığın ve askıda tutma performansı çok iyi. Köpük stabilizasyonu sağlar. Boncuk, pigment, hava ve sedefi askıda tutar. Şampuan, duş jeli, sıvı sabun, saç köpüğü, tıraş köpüğü, saç şekillendiricileri, saç köpüğünde kullanılır.

MONO PROPILEN GLIKOL (USP)

Kozmetikte ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma etkisi, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak.

COSMACOL NII 9

Çözücü etkili yüzey aktif. parfüm ve diğer yağların su içeren kozmetik formülasyonlarında çözülmesi için kullanılan bir emülgatör. Saç bakımı,cilt bakımında kullanılır

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya