Anasayfa / FORMÜLLER / KREM / D-PANTHENOL

KREM / D-PANTHENOL Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 799



Print

KREM / D-PANTHENOL

Özellikler

Görünüm: Beyaz krem

pH: 6-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A D-PANTENOL d-Pantenol %75W (Provitamin B5) Aktif Madde 6
A DEIYONIZE SU 0.000
B DERMOFEEL SENSOLV Isoamyl Laurate Solvent; Çözücü 3
B EMULDAC AS 25 Cetearath 25 Emülgatör 2
B ISOFOL 20N Octyldodecanol Yağlandırıcı; Humektan 2
B STEARIK ASIT STEARIK ASIT 2
B TEQOIL MCT Caprilic Capric Trigliserid Yağlandırıcı; Humektan 4
B NAFOL 1618 H Cetyl Stearyl Alcohol 50 : 50 Kıvamlaştırıcı 6
C TEQGEL 400 Carbomer Kıvamlaştırıcı 0.600
C DEİYONİZE SU 30
D ESANS 0.400
D HYDROVANCE Hydroxyethyl Urea Aktif Madde 1.000
D VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 0.600

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı 80 C ısıtılır.B fazı 80 C ye ısıtılır. A fazı B fazına karıştırma altında ilave edilir. Bu karışımın ısısı 40 C nin altına düştüğünde, kendi içerisinde homojen olarak karıştırılmış olan C fazı ilave edilir. Son olarak D fazında yer alan ürünler sırayla ilave edilir.Homojen olana kadar karıştırılır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

NAFOL 1618 H

O/W kremleri ve losyonları; deodorant ve antiperspirant stiklerde;şampuanlarda, balsamlarda;renkli kozmetikte kıvamlaştırıcı baz olarak kullanılır. polaritesi ortadır. Ayrıca dolgu maddesidir. Krem, losyon ve saç kremleri saç bakımı, cilt bakımı

TEQOIL MCT

Parlatıcı,yağlayıcı,yapışmayı engelleyici ajan; solvent taşıyıcı Kuru meyve ve şekerlemelerde parlatıcı,gıda katkıları ve aramolar

DERMOFEEL SENSOLV

Zarif yağsız bir cilt hissi verir,pigment dağılımını artırır.UV filtreleri için mükemmel bir çözme gücüne sahip okside olmayan bir yağdır.Polar bir yağdır,sıcak ve soğuk proses kozmetik formüllerinde kullanılabilir. cilt uyumluluğu ve cilt hissiyatı çok çok iyi olduğundan dolayı bebek bakım ürünlerinde silikon alternatifi gibi kullanılabilir. Bu ürün ECOCERT sertifikalıdır.

EMULDAC AS 25

Kozmetik ürünlerinde emülgatör. Saç, el kremleri(%0.1-0.5), O/W emülsiyonları

ISOFOL 20N

Emollient yağlandırıcı, dogal wax esterleri gibi losyon ve kremlerde kullanılan yağlandırıcı. Krem ve losyon. İyi bir piğment ıslatma özelliği vardır. Yapışkanlık azaltıcı ve kuru ve iyi bir cilt hissiyatı sağlar.

D-PANTENOL

Derideki iritasyon, kepek gibi cilt problemlerine karşı kullanılan vitamin. Şampuan, Jöle, Krem, Duş jeli, Islak mendil, Pişik kremi gibi ürünlerde %0,1-0,3 kullanılır.

TEQGEL 400

Transparan , berrak su ve hidroalkolik jelelr yapmak için kullanılan polimer kıvamlaştırıcı. 0,3-1% arasında kullanılır.

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

HYDROVANCE

HYDROVANCE® nemlendirici ajan cilt bakım ürünlerinde yapışkan olmayan,his bırakmayan bir üründür. HYDROVANCE® nemlendirici ajan, mükemmel nemlendirme sağlar ve cilt elastikiyetini artırır, ve formülasyonların dokusal duyu özelliklerini geliştirir. HYDROVANCE k geniş bir pH aralığı üzerinde kullanılabilir. Uygulama alanları şunlardır: yüz, vücut, el ve ayak kremleri ve losyonlar, nemlendirici ürünleri, anti-aging ürünleri, duş ve banyo ürünleri, yüz temizleyiciler, güneş koruma ürünleri, bronzlaştırıcı ürünler, renkli kozmetik, ter önleyiciler ve deodorantlar, ayak bakımı, saç şekillendirme ürünleri, saç şampuanları ve kremleri, saç bakımı , saç boyası ürünleri.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya