Anasayfa / FORMÜLLER / WAX- FİBER / CREAM

WAX- FİBER / CREAM Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 757


Sert kremli fiber saç waxı


Print

WAX- FİBER / CREAM

Sert kremli fiber saç waxı

Özellikler

Görünüm: Opak,Viskoz

pH: 6,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A BIOSTYLE CGP Maltodextrin/VP Copolymer Fixatif- Şekillendirici Polimer 8
A DEIYONIZE SU 49
A STRUCTURE XL Hydroxypropyl Starch Phosphate Kıvamlaştırıcı 4
B EMULDAC AS 25 Cetearath 25 Emülgatör 5
B LIPOVOL MOS 130 Tridecyl Stearate (and) Tridecyl Trimellitate (and) Dipentaerythrityl Hexacaprylate/Hexacaprate Yağlandırıcı; Humektan 4
B NAFOL 1618 H Cetyl Stearyl Alcohol 50 : 50 Kıvamlaştırıcı 9
B NEOPAL LAN 75 ETHOXYLATED LANOLIN 75 EO 12
B PEG 8 BEESWAX 8
C VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.000

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazında bulunan Deiyonize su alınır üzerine struzture xl ilave edilir ve çözününceye kadar karıştırılır,

Tamamen çözünme gerçekleştiğinde a fazındaki diğer girdiler ilave edilir ve 70-80 dereceye ısıtılır,

B fazı kendi içerisinde karıştırılır ve 70-80 dereceye ısıtılır,

İki Faz aynı sıcaklıkta iken A fazı B fazına karıştırıcı altında ilave edilir,

Sıcaklık 40 dereceye düştüğünde C fazı ana faza ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

BIOSTYLE CGP

PVP K-30 ve PVP/VA ya alternatif fiksatif, kıvamlaştırıcı& stabilizatör.

STRUCTURE XL

Nonyonik polimer. Kıvam artırır, estetik hissiyat düzenler ve soğuk ve sıcak emülsyon stabilizasyonunu sağlar. Soğuk proses yada tek fazda üretim yapılabilir. Geniş ph da çalışır, tuza dayanıklıdır. Şampuan, losyon, güneş kremi, toz açıcı ve saç boyalarında kullanılır. STRUCTURE® XL emülsiyon stabilizasyonu, estetik geliştirme ve viskoziteye yardımcı olabilir.Geniş bir sıcaklık aralığında (-30 ° C ila 50 ° C) yapısı bozulmamaktadır.. Aynı zamanda formülasyona zendin bir his ve kondisyoner etki kazandırır. Uygulama alanları şunlardır: yüksek AHA ve DHA formülasyonları, tüm doğal kremler, ter önleyiciler, katyonik temizlik ürünleri, katyonik losyonlar ve kremler, renkli kozmetik, kapatıcı, , saç kremleri, kremler, emülsiyonlar, eye liner, yüz temizleyiciler, yüz kremleri, jelleri,tuz içeren jeller, sıvı makyaj, sıvı sabun, sıvı talk, düşük yüzey aktif veya yüzey aktif madde içermeyen emülsiyon makyaj temizlik, merhemler, kişisel yıkama ürünleri, koruyucu kremler, şampuanlar,tıraş ürünleri , güneş kremleri ve suya dayanıklı güneş kremleri.

NAFOL 1618 H

O/W kremleri ve losyonları; deodorant ve antiperspirant stiklerde;şampuanlarda, balsamlarda;renkli kozmetikte kıvamlaştırıcı baz olarak kullanılır. polaritesi ortadır. Ayrıca dolgu maddesidir. Krem, losyon ve saç kremleri saç bakımı, cilt bakımı

LIPOVOL MOS 130

Likit Parafin yerine önerilen petrol kökenli olmayan yağ. Castor, oil free konseptler için önerilir. Noncomedegeic, iyi yayılım özelliği, parlaklık ve kadifemsi cilt hissini arttırıcı.

EMULDAC AS 25

Kozmetik ürünlerinde emülgatör. Saç, el kremleri(%0.1-0.5), O/W emülsiyonları

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya