Anasayfa / FORMÜLLER / SAÇ JÖLESİ- EXTRA SERT / KIVAMLI -SAKIZ

SAÇ JÖLESİ- EXTRA SERT / KIVAMLI -SAKIZ Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 670


Aculyn & ACUDYN teknolojisi ile yapımış neme dayanıklı ekstra sert sakız gibi uzayan saç jölesi.


Print

SAÇ JÖLESİ- EXTRA SERT / KIVAMLI -SAKIZ

Aculyn & ACUDYN teknolojisi ile yapımış neme dayanıklı ekstra sert sakız gibi uzayan saç jölesi.

Özellikler

Görünüm: Transparan kıvamlı

pH: 6,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
C POLYOX WSR-301 PEG-90M Estetik Modifiye Ajan 0.200
WATER SU 87.96
esans ESANS 0.360
ACUDYNE LT-120 Acrylates/C1-2 Succinates/ Hydroxyacrylates Copolymer Fixatif- Şekillendirici Polimer 4
COSMACOL NII 9 C12-13 Pareth-9 Solvent; Çözücü 0.600
MONO PROPILEN GLIKOL (USP) Mono propilen glikol USP (E1520) Yağlandırıcı; Humektan 0.500
VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.000
ACULYN 88 Arcylates/Steareth-20 Methacrylate Crosspolymer Kıvamlaştırıcı 6.1
AMP 95 ACRYLATES /STEARETH -20 METHACRYLATE CROSSPOLYMER

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazındaki Polyox wsr 301 yaklaşık 1 saat kadar çözününceye kadar karıştırılr,

Daha sonra A fazındaki Diğer Hammaddeler sırası ile ilave edilir.

sonra B fazındaki hammaddeler  sırası ile A fazına ilave edilr,

C fazı kendi içerisinde karıştırılır ve A+B fazına ilave edilir.

 

 

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

POLYOX WSR-301

Kozmetikte bir çok üründe kullanılır. Kayganlık sağlar. Yayılım ve köpük etkiniliğini artırır. Traş ürünleri, jöle, Şampuan, sıvı sabun gibi ürünlerde kullanılır.

ACUDYNE LT-120

Acudyne LT 120 bir saç sabitleyici polimerdir. maksimum nem direnci ile sert bir tutuş sunuyor ve pullanma yapmaz. saç şekillendirme ürünleri, saç jelleri, ve spreyler için mükemmel bir seçimdir.

COSMACOL NII 9

Çözücü etkili yüzey aktif. parfüm ve diğer yağların su içeren kozmetik formülasyonlarında çözülmesi için kullanılan bir emülgatör. Saç bakımı,cilt bakımında kullanılır

MONO PROPILEN GLIKOL (USP)

Kozmetikte ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma etkisi, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak.

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

ACULYN 88

Anyonik polimer. Kıvamın, transparanlığın ve askıda tutma performansı çok iyi. Köpük stabilizasyonu sağlar. Boncuk, pigment, hava ve sedefi askıda tutar. Şampuan, duş jeli, sıvı sabun, saç köpüğü, tıraş köpüğü, saç şekillendiricileri, saç köpüğünde kullanılır.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya