Anasayfa / FORMÜLLER / WAX- OPAK ZİLLİ

WAX- OPAK ZİLLİ Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 56


Kutunun üzerine tıklandığında titreme hissi veren özel formül.


Print

WAX- OPAK ZİLLİ

Kutunun üzerine tıklandığında titreme hissi veren özel formül.

Özellikler

Görünüm: opak wax

pH: 4,5-5,5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A TEQ HE Peg 7 Glyceryl Cocoate Yağlandırıcı; Humektan 5
A GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 10
A SU WATER
B EMULDAC AS 25 Cetearath 25 Emülgatör 20
B ISOFOL 20N Octyldodecanol Yağlandırıcı; Humektan 10
C ESANS/FRAGRANCE Kimyasal Adı
C VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 0.600

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A Fazı 70-80 C ye ısıtılır.   B Fazına diğer ham maddeler ilave edilip 70-80C ye ısıtılır.   B Fazı A fazına karıştırıcı altında sıcaklık stabil  tutularak ilave edilir.  Sıcaklık 60 C de iken C fazı A+B içine ilave edilir.  Homojen oluncaya kadar karıştırılır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

ISOFOL 20N

Emollient yağlandırıcı, dogal wax esterleri gibi losyon ve kremlerde kullanılan yağlandırıcı. Krem ve losyon. İyi bir piğment ıslatma özelliği vardır. Yapışkanlık azaltıcı ve kuru ve iyi bir cilt hissiyatı sağlar.

EMULDAC AS 25

Kozmetik ürünlerinde emülgatör. Saç, el kremleri(%0.1-0.5), O/W emülsiyonları

TEQ HE

Şampuan, duş jeli, sıvı sabunlarda geri ya?land?r?c? olarak kullan?lan emollient gliserol etoksilat elde edilen bir esterdir. Bu şampuan, duş jelleri ve banyo köpüğü formülasyonları için, berrak, açık sarı renkli bir hidrofilik yumuşatıcı ve uçucu yağlar ve kokular ve O / W emülsiyonları, kremler ve losyonlar için bir ko-emülsiyonlaştırıcı için bir çözünürlük güçlendirici.

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya