Anasayfa / FORMÜLLER / SAÇ KREMİ-BOYALI SAÇLAR

SAÇ KREMİ-BOYALI SAÇLAR Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 565


Silikonlar ile desteklenmiş saç kremi, ıslak kuru tarama performansı yüksek. Boyalı saçlar için uygun, hacim verir.


Print

SAÇ KREMİ-BOYALI SAÇLAR

Silikonlar ile desteklenmiş saç kremi, ıslak kuru tarama performansı yüksek. Boyalı saçlar için uygun, hacim verir.

Özellikler

Görünüm: OPAK VİSKOZ

pH: 4-4,5

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A DEIYONIZE SU
A TEQUART CETAC 29 Cetrimonium Chloride Kondisyoner 4
B EMULDAC AS 11 Cetearath 11 Emülgatör 0.500
B TA-1618P Cetyl Stearyl Alcohol Kıvamlaştırıcı 5
C VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 0.600
C SYMBIO QUAT Aqua (and) Hydrxypropyl Oxidized Starch PG-Trimonium Chloride (and) Starch Hydroxypropyltrimonium Chloride (and) Sodium Lactate (and) Sodium Chloride (and) Urea (and) Lactic Acid (and) Glycerin (and) Parfum Kondisyoner 0.500
C TEQFEEL QUAT Silicone quertemium,Trideceth 6, trideceth 12 Kondisyoner 2

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı kendi içerisinde karıştırılır ve 70-80 dereceye ısıtılır,

B fazı kendi içerisinde karıştırılı ve 70-80 dereceye ısıtılır,

Karıştırıcı altında B fazı A fazına ilave edilir,

Sıcaklık 40 dereceye düştüğünde C fazında bulunan hammaddeler sırası ile ana faza ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

TA-1618P

Setostearil Alkol (CH3 (CH2) nOH), sebze veya sentetik kaynaklardan gelen setil ve stearil alkollerin bir karışımıdır. Yağlı bir alkol olarak sınıflandırılır. Setostearil alkol, pul şeklinde beyaz, mumsu, katı bir maddedir. Yağda çözünür, ancak suda çözünür değildir. Farmasötik ve kozmetik endüstrisinde, setostearil alkol bir emülsiyon stabilizörü olarak işlev görür; Matlaştırma ajanı; Sürfaktan - köpük güçlendirici; ve viskozite arttırıcı ajan. Genellikle kremlerde ve losyonlarda kullanılır. Erime noktası 122 ° F (50 ° C) ve kaynama noktası: 480.2 ° F (249 ° C)

EMULDAC AS 11

Kozmetik ürünlerinde emülgatör, parfüm çözücü. Saç,El kremleri (%0.1-5), o/w emülsiyonları,mikroemülsiyonlar

TEQUART CETAC 29

Saç kremlerinde ve saç bakım ürünlerinde kullanılan katyonik kondisyoner ajan.

TEQFEEL QUAT

Saç bakım ürünlerinde hacim, renk koruma, Islak tarama kolaylık sağlar. Bakım, termal koruma, hacim, Şampuan, serum, Islak tarama, kuru tarama, renk koruma amaçlı kullanılır.

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

SYMBIO QUAT

yüksek performanslı bir katyonik yapıda guar ve PQ-10 alternatifidir. Sıvı formda olduğundan dolayı kullanımı kolaydır. saçta ıslak/kuru tarama kolaylığı sağlar. saçta birikme yapmaz.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya