Anasayfa / FORMÜLLER / GÜNEŞ LOSYONU 10 SPF - SOĞUK PROSES

GÜNEŞ LOSYONU 10 SPF - SOĞUK PROSES Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 554


Soğuk proses güneş kremi formülasyonu


Print

GÜNEŞ LOSYONU 10 SPF - SOĞUK PROSES

Soğuk proses güneş kremi formülasyonu

Özellikler

Görünüm: Akıcı losyon

pH: 5,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
D WATER 0.000
FLOGEL FG 1000 Carbomer Kondisyoner 0.500
TEA TEA pH Ayarlayıcı 0.500
SALISOL HS PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID UV Filitre 1.65
DERMACRYL AQF Acrylates Copolymer Film oluşturucu- Water proof 1.000
AA2G Ascorbic Acid 2-Glucoside 1. Yüzey Aktif 0.010
AVOBENZONE Avobenzone, Butyl methoxy-dibenzoyl-methane UV Filitre 2
BENZOPHENONE 3 Oxybenzone, Benzophenone-3 UV Filitre 3
VITAMIN E Tocopherol Aktif Madde 0.100
COSMACOL ELI C12-13 Alkyl Lactat Kıvamlaştırıcı 3
LIKIT PARAFIN Liquid parafine Yağlandırıcı; Humektan 6
CERALUTION CC Özel karışım krem bazı soğuk proses Baz 20
NEOLONE PE Methylisothiazolinone,phenoxyethanol Koruyucu 0.600
FRAGNANCE PHENOXYETHANOL 0.300

Uyarılar


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

Su alınır içerisine carbomer ilave edilerek çözünene kadar karıştırılır daha sonra TEA ile nötralizasyon yapılır.A fazında ki diğer ürünler sırası ile karıştırma altında eklenir.A fazında yer alan Salisol HS nin UYARI kısmında yazan prosedüre göre çözeltisi hazırlanıp bu çözletiden %1.65 eklenir. B fazı kendi içinde 45-55 C ısıtılır ve karıştırılır.B fazının sıcaklığı 30 C getirilerek yavaş yavaş karıştırma altında C fazına ilave edilir.A fazı da karıştırma altında yavaş yavaş B+C karışımına ilave edilir.

Son olarak D fazı eklenir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

FLOGEL FG 1000

Transparan, parlak, kıvam veren polimer. Saç jölelerinde 0,3-1% arasında kullanılır. Tuz içerren formülasyonlarda stabil değildir. Nötral pH ta çalışır.

TEA

pH ayarlayıcı alkali ajan.

SALISOL HS

Güneş koruması sağlayan, foto stabilizasyona karşı dayanıklı, spf i hızlı artıran gğneş filitresi. Suda çözünür.

DERMACRYL AQF

Acrylates Copolymer, emülsiyonlu güneşten koruyan formülasyonlarda suya dayanıklı bir film oluşturucu olarak kullanım için çok uygundur. Geleneksel kremler ve losyonların yanı sıra sprey emülsiyonlarını da formüle etmek için uygun, fiilen evrensel bir bileşendir. Acrylates Copolymer, organik UV aktifleri, inorganik aktifler veya ikisinin kombinasyonlarını içeren sistemlere uygundur. Buna ek olarak, hem UVA hem de UVB filtreleri bu formülasyonlara dahil edilebilir ve böylece geniş spektrumlu koruma sağlayan sistemlerin formülasyonu sağlanabilir.

AA2G

AA2G, mükemmel bir formülasyon kararlılığına sahip, glikozla stabil bileşenler içeren doğal bir C vitamini. Renk değişimini ve bozunmayı önlemeye yardımcı olur ve tüm biyolojik etkinliği korur. AA2G sadece beyazlatma için değil aynı zamanda güneş koruyucu ürünlerdeki cildi korumada rol oynayan cilt aydınlatıcı için de kullanılır.

AVOBENZONE

UVB filtresi, yağda çözünür UV filtre, SPF arttırıcı

BENZOPHENONE 3

Benzofenon-3 320-400 nm aralığında maksimal UV absorbansı (UV / A) aktif olan geniş spektrumlu güneş filtresidir. yağda çözünür bir filtredir

VITAMIN E

Antioksidan ve sıkılaştırıcı etkisinden dolayı birçok kozmetik ürününde kullanılır. Deodorantlarda, kremlerde, şampuanlarda, renkli kozmetik ürünlerinde, ıslak mendillerde kullanılır. (%0,1-0,3)

COSMACOL ELI

Deodorantlarda 24 saat deodorant efekti etki verme ve şampuanlarda da düŞük tuz ile kIvam verme özelliği vardır. Cocoamide DEA muadili olarak kullanılan kıvamlaştırıcı. Kozmetikte yağlandırıcı olarak kullanılır. AHA esteridir, enzimatik deo etkisinden dolayı deo etkili ürünler yapılabilir. İritasyon düşürür. Şampuan, sıvı sabun, duş jeli, deodorant, krem de kullanılır. Güneş ürünleridde spf artrıcı rol oynar.

LIKIT PARAFIN

Cilde yağlılık hissi vererek nemlendirme hissiyatını artırır.

CERALUTION CC

Soğuk proses krem,ıslak mendil,losyon,Şampuan,güneş kremi hazırlamak için yag alkolü bazla özel emülsiye sistemi. Askıda tutulması zor güneş filtresi,vitaminleri taşıyıcı olarak rol oynar. Kremler,losyonlar,spreyler:(%10-30),Islak mendil(%5-15),şampuan(%5-10)

NEOLONE PE

Geniş spektrumlu aktivite, formaldehit oluşturan koruyuculara ve parabenlere alternatif, ph 2 ile 12 arasında stabil, imalatta kolay kullanm. Bakteri,küf ve mayalara karşı etkindir.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya