Anasayfa / FORMÜLLER / WAX- KAOLIN

WAX- KAOLIN Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 549


Kaolin ile mat görünüm kazandırılmış saç şekllendirici ürün.


Print

WAX- KAOLIN

Kaolin ile mat görünüm kazandırılmış saç şekllendirici ürün.

Özellikler

Görünüm: Mat opak gri

pH: 5,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A TEQWAX 8104 BEESWAX WHITE Beeswax White Kıvamlaştırıcı 20
A KAOLIN KAOLIN 20
A LIQUID PARAFFINUM LİKİT PARAFİN 18
A TEQ HE Peg 7 Glyceryl Cocoate Yağlandırıcı; Humektan 5.5
A Sasolwax 2528 Microcristaline wax Kıvamlaştırıcı 6
A VAZELIN 3
B SU/Water Aqua 26.5
C VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.000

Uyarılar

Kaolinin irradiye olmasına özen gözterin aksi taktirde bakteri problemleri oluşabiir.


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazı kendi içerisinde birbiri üzerine eklenir ve 80 dereceye ısıtılır.

B fazı 80 dereceye ısıtılır ve iki faz aynı sıcaklıkta iken B fazı A fazına ilave edilir

Homojen karışım elde edilince ürünün 65 C iken ambalajlara alınır.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

TEQ HE

Şampuan, duş jeli, sıvı sabunlarda geri ya?land?r?c? olarak kullan?lan emollient gliserol etoksilat elde edilen bir esterdir. Bu şampuan, duş jelleri ve banyo köpüğü formülasyonları için, berrak, açık sarı renkli bir hidrofilik yumuşatıcı ve uçucu yağlar ve kokular ve O / W emülsiyonları, kremler ve losyonlar için bir ko-emülsiyonlaştırıcı için bir çözünürlük güçlendirici.

TEQWAX 8104 BEESWAX WHITE

Bağlayıcı, cilt hissiyatını artırma, film oluşturma, saça ve cilde kondisyon verme amacı ile kıvamlı kozmetik ürünlerinde kullanılır. Özellikle cildin nemini artırır. İritasyon düşürür. Ruj, maskara, krem, losyon, deo stick, saç waxı, fondöten, depilasyon da kullanılır. Organik versyonu vardır.

Sasolwax 2528

Bağlayıcı, cilt hissiyatını arttırıcı, film oluşturucu, saç kondisyoneri, cilt kondisyoneri gibi fonksiyonları vardır.. W/O kremler, ruj, su içermeyen yağ jellerde kullanılır.

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya