Anasayfa / FORMÜLLER / WAX- SAKIZ ETKİLİ

WAX- SAKIZ ETKİLİ Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 32


PEG 90m sayesinde sakız hissiyatı kazandırılmış saç waxı.


Print

WAX- SAKIZ ETKİLİ

PEG 90m sayesinde sakız hissiyatı kazandırılmış saç waxı.

Özellikler

Görünüm: OPAK VİSKOZ

pH: 6,5-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A DEIYONIZE SU AQUA 64.8
A GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 5
A POLYOX WSR-301 PEG-90M Estetik Modifiye Ajan 0.400
A XANTAN GUM Xantan Gum Kıvamlaştırıcı 0.300
B COSMACOL OE Dicaprylyl Ether Yağlandırıcı; Humektan 2
B MONO PROPILEN GLIKOL (USP) Mono propilen glikol USP (E1520) Yağlandırıcı; Humektan 5
B NAFOL 1618 S Cetyl stearyl alcohal 30/70 Kıvamlaştırıcı 6
B TEQ GLST SE Glyceryl mono stearete Emülgatör 3.5
B TEQ HC 40 PEG-40 hydrogenated castrol oil Emülgatör 5
C ACUDYNE 180 Acrylates/Hydroxyesters Acrylates Copolymer Fixatif- Şekillendirici Polimer 7
C VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 1.000

Uyarılar

Polyox wsr 301 ve Xanthan gum prosese serpiştirilerek ilave edilmelidir,

Birden ilave edildiğinde topaklanma ve jelleşme olur.

Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir.


Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A fazında bulunan polyox wsr 301 deiyonize suya alınır ve yaklaşık 40 dakika çözününceye kadar karıştırılır,

sonrasında üzerine Xanthangum ilave edilir ve çözününceye kadar karıştırılır ve A fazında bulunan diğer girdiler ilave edilerek 70-80 dereceye ısıtılır,

B fazı ayrı bir yerde karıştırılır ve 70-80 dereceye ısıtılır,

İki faz aynı sıcaklıkta iken B fazı A fazına karıştırıcı altında ilave edilir ve sıcaklık 40 dereceye düştüğünde C fazında bulunan girdiler ana faza sırası ile ilave edilir.

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

NAFOL 1618 S

O/W kremleri , losyonlar, deodorant ve antiperspirant stiklerde, şampuanlarda, saç kremlerinde, renkli kozmetik kıvamlaştırıcılarında baz olarak kullanılır. Krem(%2-5) ve Losyon(%2-3), Saç kremlerinde(%4-6)

TEQ GLST SE

Kozmetik, gıda ve ilaç sanayiinde emülgatör olarak kullanılır. HLB sayısı 3,8 olduğundan dolayı emülgatör, ko emülgatör , stabilizatör ve dispersyon aracı olarak kullanılır

COSMACOL OE

Emollient, kremlerde ve losyonlarda kullanılabilecek uçucu geri yağlandırıcı. Hafif bir yağ olarak parlaklık için kullanılabilir. Yayılma ve dispersyon etkisi yüksektir. Yüksek ve düşük ph stabilizesi vardır saç bakımı, cilt bakımı, renkli kozmetik ürünlerinde kullanılır.

TEQ HC 40

çözücü etkili yüzey aktif. esans emülgatörü. saç jölesi, Şampuan da kullanIlIr. W/O karrışımmlarda yan emülgatör sulu çözeltiler içinde hidrofobik aktif maddelerin çözülebilir hale getirmek için kullanılır.

POLYOX WSR-301

Kozmetikte bir çok üründe kullanılır. Kayganlık sağlar. Yayılım ve köpük etkiniliğini artırır. Traş ürünleri, jöle, Şampuan, sıvı sabun gibi ürünlerde kullanılır.

XANTAN GUM

XANTAN GUM düşük bir konsantrasyonda bile yüksek bir viskoziteye veren, sarımsı beyaz bir tozdur. Suda kolay çözünür ve nötralizasyon gerekli değildir. Bu, yabani lahana, doğal yetiştirilen Xanthomonas campestris ile karbonhidrat fermantasyonu ile üretilen bir mikrobiyal bir polisakarittir. Doğal kıvamlaştırıcıdır.

MONO PROPILEN GLIKOL (USP)

Kozmetikte ve deterjanda cilt üzerinde yumuşatma etkisi, yüzey aktiflerden gelen cilt üzerindeki iritasyonu azaltmak.

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

ACUDYNE 180

Saçlara doğal parlaklık verme ve kısa zamanda kuruma özelliğine sahip tüm uçucu organik maddelerde, saç köpüklerinde, ve şekillendirici jölelerde kullanılmaktadır.

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya