Anasayfa / FORMÜLLER / KREM-NEMLENDİRİCİ ETKİLİ EL BAKIMI - SİLİKON İÇEREN O/W

KREM-NEMLENDİRİCİ ETKİLİ EL BAKIMI - SİLİKON İÇEREN O/W Formüllerimizin revize süreci devam etmektedir

No : 278


İçerdiği silikonlar ile yumuşak ve kadifemsi bir cilt hissi kazandırır.


Print

KREM-NEMLENDİRİCİ ETKİLİ EL BAKIMI - SİLİKON İÇEREN O/W

İçerdiği silikonlar ile yumuşak ve kadifemsi bir cilt hissi kazandırır.

Özellikler

Görünüm: Opak, viskoz

pH: 6-7

Stability: Parfümünüz ile stabilite testi yapınız.

Formülasyon

  Faz   Ticari Adı   Kimyasal Adı   Kategori   %
A COSMACOL EMI Di C12 C13 alkyl malate Yağlandırıcı; Humektan 3
A COSMACOL EOI C12-C13 alkyl octanoate Yağlandırıcı; Humektan 2
A EMULDAC AS 25 Cetearath 25 Emülgatör 1.000
A NACOL 18 98 Stearyl Alcohol 98% Kıvamlaştırıcı 2
A STEARIK ASIT STEARIK ASIT 2
A TEQ GLST SE Glyceryl mono stearete Emülgatör 3
A TEQFEEL 100 DIMETHICONE 100 Kondisyoner 1.000
A TEQFEEL CME SILK Caprylyl Methicone (and) C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer Silikonlar 3.5
A TEQFEEL D5 Cyclopentasiloxane Silikonlar 1.5
B DEIYONIZE SU 74.4
B GLİSERİN (PHARMA) Glycerine pharam grade Yağlandırıcı; Humektan 3
B ÜRE ÜRE 1.5
C ACULYN 44 PEG-150/Stearyl Alcohol/SMDI Copolymer Kıvamlaştırıcı 1.5
C VERSTATIL PC Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol Koruyucu 0.600

Uyarılar

Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir.
 

Verilen tüm formüller yol gösterici niteliktedir. Ürünlerdeki patent hakkı üreticiye aittir

Proses

A ve B fazları ayrı ayrı 80-85 dereceye ısıtılır. B fazı A fazına karıştırıcı altında eklenir. Sıcaklık 40 derecedeyken C fazı ilave edilir.

 

Kale Kimya`dan tedarik edilebilecek Hammaddeler

NACOL 18 98

O/W kremleri ve losyonları; deodorant ve antiperspirant stiklerde; Şampuanlarda saç kremlerinde;renkli kozmetikte kıvamlaştırıcı baz olarak kullanılır. Krem (%2-5) ve Losyon(%2-3),Saç kremlerinde(%4-6)

TEQ GLST SE

Kozmetik, gıda ve ilaç sanayiinde emülgatör olarak kullanılır. HLB sayısı 3,8 olduğundan dolayı emülgatör, ko emülgatör , stabilizatör ve dispersyon aracı olarak kullanılır

TEQFEEL D5

Silikon bazlı krem ve saç bakım ürünlerinde taşıyıcı baz ve çözücü olarak kullanılan uçucu bir silikondur.

TEQFEEL CME SILK

Yumuşak,kadifemsi bir his verir. Inorganik pigmentlerin,fiziksel ve kimyasal filtrelerle diğer organik aktiflerin yayılımını ve dispersiyonunu arttırır. Shea butter gibi ağır yağlandırıcıların yayılımını arttırarak yapışkanlık hissini azaltır.

COSMACOL EOI

Kremlerde, yağlarda ve losyonlarda emollient olarak kullanılır. IPM nin yeni jenerasyon muadilidir. AHA etkisi vardır. Kremler, Losyonlar, Renkli kozmetik (%1-5), Güneş kremleri (&1-10)

COSMACOL EMI

Kremlerde ve saç ürünlerinde yumuşatma özelliği verir. AHA etkisi vardır. Şampuan (%0,5-1), Saç kremi (%2-4), Krem (%3-5)

EMULDAC AS 25

Kozmetik ürünlerinde emülgatör. Saç, el kremleri(%0.1-0.5), O/W emülsiyonları

TEQFEEL 100

Mükemmel yumuşaklık,yumuşak-kaygan-ipeksi bir his,şampuanlar için iyileştirici etki,parlaklık. Cilt koruyucu,güneş kremi,makyaj,losyon,şampuan,saç spreyi,yosun modellemesi,renkli kozmetik de kullanılır.

GLİSERİN (PHARMA)

Gliserin cilt bakım formülasyonlarında en önemli ve en yaygın olarak kullanılan maddelerden biridir. Suda çözünen, kokusuz, renksiz, doğal nemlendirici olan gliserin, yaygın olarak nemlendirici, çözücü veya yağlayıcı olarak kullanılır.

VERSTATIL PC

Modern cilt bakımı konsepti.Verstatil PC paraben ve formaldehit içermez. O / w- ve W / O-emülsiyon bazlı ürünler, jeller,toniklerde kullanılabilir.Herhangi bir pH sınırlaması yoktur Verstatil pc hidrolize karşı stabil ve elektrolitler ile uyumludur. Sonuç olarak, ürün stabilitesi üzerindeki Verstatil PC etkisi.

ACULYN 44

Asit ve hidrojen peroksit sistemlerinde kıvamlaştırıcı,yüksek tuz ve elektrolite içeren sistemlerle uyumlu, anyonik katyonik ve nonyonik yüzey aktif maddelerine geçimli. Alfa-hidroksi tedavisi ile yaşlanmayı geciktiri olarak,benzoil peroksit ile akne tedavisinde,saç şekillendiricisi,saç rengi açıcı olarak kullanılır. Alfa-hidroksi tedavisi ile anit-aging kremlerde,benzoil peroksit içeren akne kremlerinde,saç kremleri ve saç açıcılarda kullanılır.

Designed & Developed by CLA23 Web Lab CLA23 Web Lab | Copyright © 2015 Kale Kimya